Bérelhető csónakszállító, hajószállító utánfutó! Rugalmas feltételek. Napi 7.000.- Ft! Akár szálanyag szállításra is használható. 

Ha nincs autódon vonóhorog vagy inkább gyakorlott, tapasztalt söfőrrel szeretnél fuvazortatni, akkor a csónakod, hajód belföldi szállítása is megoldható, akár udvarról, akár vízről. Ebben az esetben érdeklődj a 06302993224 telefonszámon vagy látogass el a CSÓNAKSZÁLLÍTÁS oldalra az alábbi linken.

AJÁNLATOT KÉREK!

Csónakszállító, hajószállító bérléssel kapcsolatban olvass tovább.

Az utánfutó alatt 1350 Kg-os tengely van, de 1000 Kg össztömegűre vizsgáztatott fékezett csónakszállító, így szinte bármilyen személyautóval elhúzható a forgalmi engedélyben található adatok alapján. Önsúlya 280 Kg, tehát mérlegen 700 Kg alattinak kell lennie a szállítandó hajónak. 6m hosszúságig bármilyen testű csónak felrakható, legyen a lapos, katamarán, vagy V aljú. Állítható önbeálló párnafák, gerincgörgők, orrtámasz és csőrlő biztosítja a stabil csónak felvételt. Levehető és kihúzható hátfallal rendelkezik.

Tengelytáv külső mérete: 225cm

Alváz belső mérete: 180cm

Sárvédő fölé emelve akár a 250 cm széles hajó is felmegy.

 

Bérleti díj: 7.000.- Ft/nap

Kaució: 20.000.- Ft/alkalom

Telephely: Jászfényszaru (Jász-Nagykun Szolnok megye)

Részletek és a szabad időpontok miatt hívj a 06-30-299-3224 telefonszámon.

Szeretnéd, ha biztos lenne a foglalásod? Foglald le a webshopban!

Előre foglalást a szabad időpontokra csak a bérleti díj kifizetése után van lehetőség. Látogass el a webáruházba, tedd a kosárba a csónakszállító bérlést, mint bármilyen más terméket és a rendelés leadásával azonnal kifizetheted bankkártyával. Érkezéskor már csak a kauciót kell majd kifizetned készpénzben.