Igényesen felújított 4 személyes lakókocsi várja a kedves pihenni vágyó horgászokat. A lakókocsi napelemmel is felszerelt, így akár vadvízi környezetben is komfortossá tudja varázsolni a pihenést.

PB gázpalackról üzemel a fűtés, tűzhely illetve a hűtő is. 30 Literes víztartály gondoskodik a mosogató illetve a mosdó vízellátásáról. Kérhető hozzá napellenző sátor vagy zárt oldalfalú elősátor is. Teljes edény és étkészlettel rendelkezik.

Mind a két kétszemélyes ágy átalakítható étkezővé is. LED világítások, 3db szivargyújtó aljzat, 4db USB csatlakozó illetve nagyon sok pakoló is tartozik hozzá.

LEPEDŐT, ÁGYNEMŰT ÉS EGYÉB SZEMÉLYES JELLEGŰ DOLGOT NEM TUDUNK BIZTOSÍTANI!

Bérleti díj: 10.000.- Ft/nap

Kaució: 30.000.- Ft/alkalom

Telephely: Jászfényszaru (Jász-Nagykun Szolnok megye)

 

Szabad időpontok miatt érdeklődni telefonon a 06-30-299-3224 telefonszámon lehet.

Szeretnéd, ha biztos lenne a foglalásod? Foglald le a webshopban!

Előre foglalást a szabad időpontokra csak a bérleti díj kifizetése után van lehetőség. Látogass el a webáruházba, tedd a kosárba a lakókocsi bérlést, mint bármilyen más terméket és a rendelés leadásával azonnal kifizetheted bankkártyával is. Érkezéskor már csak a kauciót kell majd kifizetned készpénzben. Díjmentes visszamondásra csak az érkezés előtti 14 napig van lehetőség. 14 napon belül már csak a foglalás 50%-a téríthető vissza. Érkezés előtti 5 napon belül már nincs visszatérítésre lehetőség.